Hvordan sende og motta krypto med Coinbase Wallet


Coinbase har introdusert et revolusjonerende nytt produkt, smarte lommebøker, som markerer den neste utviklingen av selvforvarende lommebøker.

Denne utviklingen er rettet mot å adressere viktige utfordringer i kryptovaluta-området, for eksempel komplekse onboarding-prosesser, uoverkommelige nettverksavgifter og tungvint bruk av gjenopprettingsfraser.

Hva er Coinbase Smart Wallet?

Coinbase har nylig avslørt den neste utviklingen innen selvforvarende lommebøker, og markerer et betydelig fremskritt i sin søken etter å ombord mer enn 1 milliard brukere i onchain-miljøet.

Disse smarte lommebøkene tar sikte på å løse de mest fremtredende utfordringene i kryptovalutabrukeropplevelsen, for eksempel komplekse onboarding-prosesser, uoverkommelige nettverksavgifter og tungvint håndtering av gjenopprettingsfraser, for derved å lette en jevnere overgang til onchain-aktiviteter.

De nylig lanserte smarte lommebokene er designet for å tilby en strømlinjeformet og gassfri onchain-opplevelse. Denne brukervennlige tilnærmingen støttes av flerkjedekompatibilitet og integrasjon med store applikasjoner, noe som forenkler prosessen med overgang til blokkjedeteknologi betydelig.

Tidligere møtte brukere langsom og kostbar onboarding, som ofte innebar å laste ned separate lommebokapplikasjoner og navigere i kompleksiteten til førstegenerasjons blokkjeder. Smarte lommebøker eliminerer imidlertid disse barrierene ved å utnytte brukervennlighet og neste generasjons Layer 2-nettverk som Base, og dermed legge grunnlaget for økt adopsjon på kjeden.

Hvordan virker det?

Smarte lommebøker lar brukere raskt lage en gratis, sikker lommebok med selvforvaring. De effektiviserer onboarding-prosessen ved å redusere antall transaksjoner som må signeres og lar brukere sømløst bruke Coinbase-saldoene sine på kjeden.

Dette betyr ikke flere finansieringslommebøker for gassavgifter eller sliter med kompatibilitet mellom forskjellige applikasjoner. Med smarte lommebøker kan brukere lage NFT-er, handle på desentraliserte børser eller utforske DeFi-applikasjoner med bare noen få klikk, alt mens de opprettholder sikkerheten og selvforvaltningen av sine eiendeler.

En av nøkkelfunksjonene til smarte lommebøker er deres uanstrengte onboarding-evne. Brukere kan opprette en ny lommebok og begynne å bruke den i løpet av sekunder, uten behov for flere apper, utvidelser eller gjenopprettingsfraser. Autentiseringsmetoder som Face ID, Google Chrome-profiler, fingeravtrykk eller YubiKeys muliggjør umiddelbar tilgang.

Videre forenkler smarte lommebøker onchain-betalinger, slik at brukere kan betale med sin egen lommeboksaldo eller sine Coinbase-kontosaldoer, og eliminerer effektivt vanlige feil med “utilstrekkelig saldo”. De tilbyr også portabilitet på tvers av apper, slik at brukere kan bære lommeboken, identiteten og saldoene sine på tvers av tusenvis av populære onchain-applikasjoner.

En annen betydelig fordel er muligheten for utviklere til å tilby gassfrie opplevelser gjennom paymaster-integrasjoner, som sponser transaksjoner for kundene deres. I tillegg tilbyr Coinbase en ledsagende webapplikasjon som inkluderer omfattende funksjoner som aktiva- og identitetsadministrasjon, transaksjonsmuligheter og støtte for NFT-er, som vil fungere som den primære administrasjonsplattformen for brukere av smart lommebok.

Ved lansering er smarte lommebøker kompatible med de fleste ledende onchain-applikasjoner og støtter åtte nettverk inkludert Base, Ethereum, Optimism, Arbitrum, Polygon, Avalanche, BNB og Zora, med planer om å utvide denne støtten i fremtiden.

Logg på og påloggingstrinn

For å begynne, bør potensielle brukere sette opp en Coinbase-konto. Det er to kontotyper tilgjengelig, som imøtekommer ulike brukerbehov. “Individuell”-kontoen er ideell for de som er interessert i å handle, sende og motta kryptovalutaer, og den tilbyr også prisvarsler og andre tjenester. “Business”-kontoen er egnet for bedrifter og enkeltpersoner med høy nettoverdi som trenger tilleggstjenester som forvaring av kryptovaluta, aksept og handel.

Å sette opp en konto innebærer et raskt besøk til Coinbase, ansett som den mest pålitelige kryptovalutabørsen globalt. Registreringsprosessen kan fullføres på under ett minutt. Det er avgjørende for brukere å oppgi sine personlige opplysninger nøyaktig slik de vises på deres offentlig utstedte ID, inkludert for- og etternavn. En e-postadresse kreves også, og alle obligatoriske felt er merket med en stjerne

.

For økt sikkerhet oppfordres brukere til å registrere et mobiltelefonnummer med kontoen sin og sette opp tofaktorautentisering. Dette ekstra sikkerhetstiltaket bidrar til å sikre brukerens investeringer og transaksjoner.

Videre, for å holde seg oppdatert på den offisielle lanseringen av Smart Wallet og andre relevante oppdateringer, kan brukere abonnere på Coinfomania-nyhetsbrevet. Dette nyhetsbrevet, som har over 10 000 abonnenter, gir ukentlig datadrevet innsikt i kryptovalutamarkedet og regulatorisk utvikling. Hver utgave gir verdifull informasjon og kan leses på bare åtte minutter.

Hvordan sende og motta kryptovaluta i Coinbase Smart Wallet

Coinbase oppfordrer utviklere av onchain-apper til å integrere smarte lommebøker i applikasjonene sine for å strømlinjeforme innføringsprosessen. Vanligvis mister utviklere mange potensielle brukere når de må installere og finansiere separate lommebøker. Smarte lommebøker kan nås direkte fra hvilken som helst nettleser, noe som eliminerer behovet for ytterligere app- eller utvidelsesinstallasjoner.

Viktige forbedringer inkluderer sponsing av gassavgifter, batchtransaksjoner og muligheten til å bruke direkte fra Coinbase-kontoer uten behov for API-integrasjoner (EIP-5792). Disse funksjonene forventes å forbedre konverteringsfrekvensene betydelig og sette nye industristandarder.

Utviklere blir bedt om å integrere eller oppdatere SDK-ene sine for å gi en overlegen onchain-opplevelse ved bruk av smarte lommebøker.  Integrasjonsprosessen er enkel, krever bare noen få linjer med kode, og smarte lommebøker er allerede kompatible med populære lommebokbiblioteker og aggregatorer som WAGMI, Web3Modal, Privy, Dynamic og Rainbowkit.
myntbase

Coinbases offisielle nettsted.

I tillegg har utviklere overbevisende insentiver til å ta i bruk smarte lommebøker, inkludert kvalifisering for opptil $15 000 i gasskreditter gjennom Base Gasless Campaign og muligheten til å vinne Ethereum under Base Buildathon på åtte forskjellige baner. Videre kan vellykkede integrasjoner tjene ytterligere belønninger fra en bonuspool på 40 ETH.

Coinbase betatester for tiden sin Smart Wallet på testnettet og forventer å lansere den på hovednettet i løpet av inneværende kvartal. Siden lommeboken ennå ikke er frigitt til allmennheten, anbefales det at interesserte parter forbereder seg på forhånd for å sikre at de kan begynne å bruke lommeboken så snart den blir tilgjengelig.

More From Author

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *