Retningslinjer for informasjonskapsler

Mitt firma cash-bitcoin.com (“oss”, “vi” eller “vår”) bruker informasjonskapsler på nettstedet mitt https://cash-bitcoin.com (“tjenesten”). Ved å bruke tjenesten samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Våre retningslinjer for informasjonskapsler forklarer hva informasjonskapsler er, hvordan vi bruker informasjonskapsler, hvordan tredjeparter vi kan samarbeide med kan bruke informasjonskapsler på tjenesten, dine valg angående informasjonskapsler og ytterligere informasjon om informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstbiter som sendes av nettleseren din av et nettsted du besøker. En informasjonskapselfil lagres i nettleseren din og lar tjenesten eller en tredjepart gjenkjenne deg og gjøre ditt neste besøk enklere og tjenesten mer nyttig for deg. Informasjonskapsler kan være “vedvarende” eller “session” informasjonskapsler.

Hvordan https://cash-bitcoin.com bruker informasjonskapslerNår du bruker og får tilgang til tjenesten, kan vi plassere en rekke informasjonskapsler i nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål: for å aktivere visse funksjoner i tjenesten, for å gi analyser, for å lagre dine preferanser, for å aktivere annonselevering, inkludert adferdsreklame. Informasjonskapslene vi kan bruke på kan kategoriseres som følger:

  • Strengt nødvendig
  • Opptreden
  • Funksjonalitet
  • Rettet mot

Noen informasjonskapsler kan oppfylle mer enn ett av disse formålene. ‘Strengt nødvendige’ informasjonskapsler lar deg flytte rundt på https://cash-bitcoin.com og bruke viktige funksjoner som sikre områder. Uten disse informasjonskapslene kan vi ikke tilby de forespurte tjenestene.

Vi bruker disse strengt nødvendige informasjonskapslene for å:

Identifiser deg som logget inn på https://cash-bitcoin.com og for å autentisere deg. Sørg for at du kobler til riktig tjeneste på https://cash-bitcoin.com når vi gjør endringer i måten den fungerer på.

Av sikkerhetshensyn

Å godta disse informasjonskapslene er en betingelse for bruk av https://cash-bitcoin.com, så hvis du forhindrer disse informasjonskapslene kan vi ikke garantere hvordan https://cash-bitcoin.com vil fungere under besøket ditt. ‘Ytelse’-informasjonskapsler samler inn informasjon om hvordan du bruker https://cash-bitcoin.com, for eksempel hvilke sider du besøker, og om du opplever feil. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg og brukes kun til å hjelpe oss med å forbedre hvordan https://cash-bitcoin.com fungerer, forstå interessene til brukerne våre og måle effektiviteten til annonseringen vår.

Vi bruker ytelsesinformasjonskapsler for å:

Utfør nettanalyse: Gi statistikk om hvordan https://cash-bitcoin.com brukes. Utfør tilknyttet sporing: Gi tilbakemelding til tilknyttede enheter om at en av våre besøkende også besøkte nettstedet deres. Få data om antall brukere av https://cash-bitcoin.com som har sett på et produkt eller en tjeneste Hjelp oss å forbedre https://cash-bitcoin.com ved å måle eventuelle feil som oppstår. Test ulike design for https://cash-bitcoin.com Noen av ytelsesinformasjonskapslene våre administreres for oss av tredjeparter.

«Funksjonalitet»-informasjonskapsler brukes til å tilby tjenester eller for å huske innstillinger for å forbedre besøket ditt.

Vi bruker “funksjonalitet” informasjonskapsler for slike formål som:

Husk innstillinger du har brukt som layout, tekststørrelse, preferanser og farger, husk om vi allerede har spurt deg om du vil fylle ut en spørreundersøkelse. Husk at hvis du har engasjert deg med en bestemt komponent eller liste på https://cash-bitcoin.com-plattformen slik at den ikke gjentar seg. Vis deg når du er logget inn på https://cash-bitcoin.com , For å tilby og vise innebygd videoinnhold, administreres noen av disse informasjonskapslene for oss av tredjeparter. ‘Targeting’-informasjonskapsler brukes til å spore besøket ditt på https://cash-bitcoin.com , samt andre nettsteder, apper og nettjenester, inkludert sidene du har besøkt og lenkene du har fulgt, som tillater https:/ /cash-bitcoin.com for å vise målrettede annonser til deg på https://cash-bitcoin.com.

Vi kan bruke målrettingsinformasjonskapsler for å:

Vis målrettede annonser i https://cash-bitcoin.com . For å forbedre hvordan vi leverer personlig tilpassede annonser og innhold, og for å måle suksessen til annonsekampanjer på https://cash-bitcoin.com.

Tredjeparts informasjonskapsler

I tillegg til våre egne informasjonskapsler, kan vi også bruke ulike tredjeparts informasjonskapsler for å rapportere bruksstatistikk for tjenesten, levere annonser på og gjennom tjenesten, og så videre.

Hva er dine valg angående informasjonskapsler

Hvis du ønsker å slette informasjonskapsler eller instruere nettleseren din om å slette eller nekte informasjonskapsler, vennligst besøk hjelpesidene til nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du sletter informasjonskapsler eller nekter å godta dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene vi tilbyr, du kan kanskje ikke lagre innstillingene dine, og noen av sidene våre vises kanskje ikke riktig.


Sist oppdatert: 15. mai 2024