GDPR retningslinjer for informasjonskapsler

 • Hva er informasjonskapsler?

  Informasjonskapsler er ofte kjent som nettleserinformasjonskapsler eller sporingsinformasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er små krypterte tekstfiler lagret i nettleserkataloger. I likhet med andre nettservere plasserer vi også disse informasjonskapslene på enheten din for å samle inn standard internettlogginformasjon og informasjon om besøkendes adferd.

  Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

  Hovedformålet med å plassere disse informasjonskapslene er å gi deg en bedre brukeropplevelse på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene brukes på følgende måter:

  • For å holde deg pålogget
  • For å forstå brukeratferd på hvordan du bruker nettstedet vårt
  • For å holde oversikt over brukerbesøk og aktiviteter
  • For å fylle ut påloggingsdetaljer automatisk når du besøker nettstedet på nytt

  Hvilken type informasjonskapsler bruker vi?

  Det finnes mange typer informasjonskapsler, men nettstedet vårt bruker hovedsakelig nedenfor informasjonskapsler:

  Nødvendige informasjonskapsler

  Disse informasjonskapslene er essensielle for de grunnleggende funksjonene til nettstedet eller for å tilby produktet, tjenesten eller innholdet du ber om. Uten disse informasjonskapslene vil vi ikke kunne tilby deg produktene eller tjenestene du blir bedt om.

  Funksjonalitetskapsler

  Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å tilby forbedret funksjonalitet og personalisering. Disse informasjonskapslene er satt for å gi bedre tjenester som vi har lagt til på sidene våre.

  Reklame

  Nettstedet bruker denne typen informasjonskapsler for å samle inn informasjon om dine besøk på nettstedet vårt. Som for eksempel:

  • Hvilke sider besøkte du?
  • Hvilket innhold så du?
  • Hvilke lenker klikket du på?

  Og annen informasjon om din nettleser, IP-adresse, enhet, plassering. Disse informasjonskapslene brukes til reklameformål.

  Analytics-informasjonskapsler

  Disse informasjonskapslene settes gjennom nettstedet vårt av våre annonsepartnere. Disse informasjonskapslene brukes til å bygge en profil av interessene dine og vise deg relevante annonser basert på besøkene dine. De lagrer ikke personlige data, men lagrer informasjon om nettleseren og Internett-enheten din. Du kan velge bort ved å ikke tillate disse informasjonskapslene, noe som vil føre til mindre målrettet annonsering.

  Tredjeparts informasjonskapsler

  Vi bruker disse informasjonskapslene fra tredjepartsorganisasjoner for å få innsikt om nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene settes av nettsteder som ikke besøkes av deg ved å legge til tredjepartselementer som plugins eller annonser på nettstedet deres. Tredjeparts informasjonskapsler sporer også brukernes aktiviteter og lagrer deres nettleserinformasjon for målretting av annonser.


  Sist oppdatert: 15. mai 2024