Coinbase lanserer Smart Wallet målrettet mot 1 milliard brukere


Coinbase har lansert sin etterlengtede smarte lommebok, designet for å transformere aktiviteter i kjeden ved å forenkle onboarding-prosessen og eliminere gjenopprettingsfraser.

Lanseringen er en del av Coinbase sin strategi for å effektivisere brukerinteraksjon med kryptovalutaer, med mål å engasjere 1 milliard brukere på kjeden. Dette initiativet følger en rekke fremskritt i kryptovaluta plass med fokus på å forbedre hastighet, sikkerhet og interoperabilitet.

Gassfrie transaksjoner og enklere DeFi-tilgang

Den nye smarte lommeboken av Myntbase lover en “gassfri” kjedeopplevelse, reduserer transaksjonskostnadene gjennom flerkjedeintegrasjoner. Dette forventes å gjøre digitale transaksjoner ikke bare billigere, men også raskere og enklere, og adressere tidligere barrierer som langsomme behandlingstider og høye nettverksavgifter.

Selskapet introduserte også en ledsagernettapp, som inkluderer en pakke med verktøy for aktiva- og identitetsadministrasjon, som lar brukere kjøpe, sende, bytte og administrere ikke-fungible tokens (NFT) og se transaksjonshistorikken deres.

I takt med utrullingen av sin smarte lommebok, støtter Coinbase også sitt lag 2-nettverk, Base, ved å tilby gasskreditter til utviklere. Disse kredittene er ment å hjelpe utviklere med å dekke transaksjonskostnadene for applikasjonens brukere, og fremme et mer brukervennlig miljø for aktiviteter i kjeden.

Moonwells talsperson, Youngblood, fremhevet at utviklere kan motta sponset gass verdt opptil $15 000 ved å integrere en “Create Wallet”-knapp i appene deres, et trekk som reduserer inngangsbarrieren betydelig for nye brukere.

Sikker og forenklet autentisering med adgangsnøkler

Dessuten markerer introduksjonen av passord et betydelig fremskritt innen brukersikkerhet. Utviklet av teknologigiganter som Apple, Google og Microsoft, i samarbeid med FIDO Alliance, sikrer passord at brukerautentisering er både sikker og enkel.

Disse nøklene genereres på brukerens enhet og forblir udelte; den offentlige nøkkelen lagres sikkert på Coinbase-servere, mens den private nøkkelen er trygt lagret på brukerens enhet, beskyttet av native autentiseringsmetoder som biometri eller PIN-kode.

Den smarte lommeboken støtter også forenklede interaksjoner med desentraliserte protokoller, slik at brukere kan engasjere seg med digitale eiendeler slik som NFT-er med minimalt med klikk, noe som fjerner bryet som vanligvis er forbundet med sikker administrasjon av frase.

Coinbase sitt initiativ gjenspeiler en bredere trend innen teknologiadopsjon, som minner om det betydelige skiftet som ble sett med introduksjonen av smarttelefoner. Youngblood sammenlignet det transformative potensialet til den smarte lommeboken med det til iPhone, og antydet at det kunne bygge bro over gapet mellom nisje DeFi-applikasjoner og mainstream finansielle operasjoner, noe som gjør avanserte kryptofinansielle verktøy tilgjengelige for et bredere publikum.

smart lommebok
Coinbases offisielle nettsted.

Øyne på fremtiden: Base Network ser vekst

Lanseringen av Coinbase smart lommebok sammenfaller med bemerkelsesverdig vekst i brukerengasjement på Base, Coinbases lag 2 blokkjedenettverk. Til tross for å ha vært i drift i mindre enn ett år, har Base tiltrukket seg over 10 millioner brukere, med daglige aktive brukere i gjennomsnitt nesten 321 000. Selv om disse tallene bare representerer en brøkdel av Coinbases totale brukerbase på 110 millioner, indikerer de en robust og økende interesse for mer tilgjengelige og effektive blockchain-teknologier.

Coinbases smarte lommebok støtter ulike blokkjedenettverk, inkludert Base, Arbitrum og Avalanche. Samtidig som Ethereums base laget er også kompatibelt, det er ikke det foretrukne valget på grunn av de høyere kostnadene forbundet med gassavgifter.

Selskapets innsats for å redusere disse avgiftene er tydelig i samarbeidet med partnere som Moonwell, den fjerde største protokollen på Base. Som en dag-en-lanseringspartner lar Moonwell brukere med Coinbase sine smarte lommebøker samhandle på sin plattform uten å pådra seg gassavgifter. Moonwell har en samlet verdi låst på nesten 95 millioner dollar, noe som fremhever den betydelige virkningen av dette partnerskapet.

Når vi ser fremover, planlegger Coinbase å utvikle migrasjonsverktøy i Coinbase Wallet-appen for å lette eksisterende brukeres overgang til smarte lommebøker. Dette trekket forventes å forbedre brukeropplevelsen ved å utnytte nye teknologiske fremskritt, og sikre at Coinbase forblir i forkant av den digitale aktivautvekslingssektoren. De støttede nettverkene for den smarte lommeboken inkluderer Base, Arbitrum og Avalanche, med Ethereums basislag også støttet, om enn ikke foretrukket på grunn av høyere gasskostnader.

Coinbase sin smarte lommebok er ikke fullt tilgjengelig for publikum ennå

Coinbase tilbyr for tiden sin Smart Wallet på testnettet, med planer om å gjøre den tilgjengelig på hovednettet i løpet av dette kvartalet. Siden lommeboken ikke har blitt lansert for allmennheten ennå, anbefales tidlig forberedelse for å muliggjøre umiddelbar bruk når den er tilgjengelig.

For å komme i gang anbefales potensielle brukere å opprette en Coinbase-konto. De kan velge mellom to typer kontoer avhengig av deres behov. “Individuell”-kontoen er skreddersydd for de som ønsker å handle, sende og motta kryptovalutaer, i tillegg til å motta prisvarsler og andre relaterte tjenester. I mellomtiden er “Business”-kontoen designet for bedrifter og personer med høy nettoverdi som trenger tjenester som kryptodepot, aksept og handel.

Registreringsprosessen innebærer å besøke Coinbase, som er anerkjent som verdens mest pålitelige kryptobørs. Brukere kan fullføre registreringen på mindre enn ett minutt. Det er viktig å oppgi personlig informasjon nøyaktig slik den vises på ens offentlig utstedte ID, inkludert for- og etternavn. I tillegg må en e-postadresse oppgis, og alle felt må være merket med en stjerne

er obligatoriske.

Kontosikkerheten forbedres ved å registrere et mobiltelefonnummer for kontoen og sette opp totrinns autentisering. Dette ekstra laget med sikkerhet sikrer at brukerens investeringer og transaksjoner er beskyttet. Til slutt, for å holde seg informert om den fullstendige lanseringen av lommeboken og andre relevante oppdateringer, kan brukere abonnere på Coinfomanias nyhetsbrev. Dette nyhetsbrevet, som når over 10 000 abonnenter, tilbyr ukentlig, datadrevet innsikt ikryptomarked og kryptoforskrifter

og gir verdifull informasjon i en åtte minutters lesing.

Ved å følge disse trinnene vil brukerne være godt forberedt til å dra full nytte av Smart Wallet så snart den blir offentlig tilgjengelig.

Utviklere kan bli med tidligere

Utviklere som er interessert i Coinbase Smart Wallet kan begynne registreringsprosessen ved å fylle ut et spesifikt skjema. Denne registreringen sikrer ikke bare deres deltakelse i det kommende åpne huset for Smart Wallet, men melder dem også på for å motta varsler om tilgjengeligheten av Smart Wallet.

Skjemaet ber om ulike deler av informasjon som er viktig for å holde deltakerne informert om viktige kunngjøringer. Utviklere er pålagt å oppgi minst én form for kontaktinformasjon. I tillegg ber skjemaet om navnet og URL-en til prosjektet deres sammen med en kort beskrivelse for bedre å forstå omfanget og formålet med prosjektet. Utviklere må også liste opp nettverkene deres desentraliserte applikasjoner (dapp) støtter og angi om de allerede har integrert Coinbase Wallet SDK.

Ved å oppgi disse detaljene kan utviklere sikre at de forblir godt informert om utviklingen knyttet til Coinbase Smart Wallet og andre relaterte kunngjøringer.

More From Author

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *