Oppdag de beste Biconomy (BICO) Airdropsene i 2024 – Gratis BICO-tokens! | av Biconomy | juni 2024


Bikonomi

Cryptocurrency airdrops har dukket opp som en populær markedsføringsstrategi for startups for å distribuere gratis tokens og skape buzz rundt prosjektene deres 1 2. Airdrops fungerer som et effektivt verktøy for protokoller for å tiltrekke seg nye brukere, oppmuntre til adopsjon og øke sirkulasjonen av deres tokens 1 2.

I denne nybegynnerguiden vil vi lede deg gjennom trinn-for-trinn-prosessen for å kreve krypto-airdrops, med fokus på kvalifikasjonskriteriene, forberedelse og forståelse av de forskjellige typene airdrops som er tilgjengelige 2.

For å gjøre krav på airdrop-kryptoen din, trenger du en kompatibel lommebok og for å oppfylle kvalifikasjonskriteriene satt av prosjekt 4. Her er en trinn-for-trinn-veiledning for hvordan du gjør krav på airdrops ved hjelp av DappRadar-plattformen:

For å delta i airdrops, må du ha en kryptolommebok for å motta myntene 3. Vurder å lage en egen lommebok spesielt for airdrops for å holde primærinvesteringene dine atskilt fra gratistilbudene som tilbys gjennom airdrops 6.

 1. Besøk DappRadar-nettstedet og naviger til delen “Airdrops”.
 2. Bla gjennom tilgjengelige luftdråper, som Blast, Grass, PQX, Moongate og H1 5.
 3. Les kvalifikasjonskriteriene og kravene for hver luftdråpe nøye.

Etter å ha gjort krav på airdrop, legg til prosjektets symboladresse i lommeboken din for å se allokeringen din. 7. Overvåk lommeboken din for uventede transaksjoner og vær forsiktig med airdrop-svindel 6.

Ved å følge disse trinnene og verifisere prosjektets autentisitet gjennom offisielle kanaler, kan du trygt delta i airdrops og potensielt tjene gratis krypto 6. Husk å være forsiktig med høye avgifter og venteperioder når du overfører tokens mellom ulike nettverk 7.

Airdrops er en metode for å distribuere nye tokens direkte til lommeboken, ofte gratis 9. De tjener ulike formål, som å belønne lojale kunder og øke token-sirkulasjonen 9. En Biconomy $BICO airdrop er en markedsføringsstrategi der blokkjedebaserte prosjekter distribuerer gratis tokens eller mynter til brukere som en del av et kampanjeinitiativ 8. Tokens settes direkte inn i brukernes kryptolommebøker 10.

Airdrops bidrar til å øke bevisstheten om et oppstartsselskaps plattform eller produkt og oppmuntrer til utbredt bruk av dets opprinnelige token 10. De kan brukes strategisk for å målrette mot sannsynlige tidlige brukere 10. Brukere kan trenge å oppfylle visse krav, som å registrere seg, fullføre oppgaver eller holder en bestemt mengde av prosjektets kryptovaluta 8.

Det finnes forskjellige typer airdrops, inkludert 8 10:

 1. Standard/Raffle Airdrops: Tokens distribueres til et stort antall lommebokadresser.
 2. Bounty Airdrops: Brukere fullfører spesifikke oppgaver, for eksempel å dele innlegg på sosiale medier eller bli med i en Telegram-gruppe, for å motta tokens.
 3. Innehaver/Eksklusive Airdrops: Tokens distribueres til brukere som har en spesifikk kryptovaluta eller har en minimumssaldo i lommeboken.
 4. Hard Fork Airdrops: Tokens distribueres til brukere som har en bestemt kryptovaluta under en blokkjedegaffel.

Et velkjent eksempel på en krypto-airdrop er den som ble utført av Uniswap i september 2020, som belønnet over 250 000 tidlige brukere med en airdrop av Uniswap-tokens (UNI) 10.

Det er viktig å merke seg at en legitim krypto-airdrop aldri søker kapitalinvestering i valutaen 11. I USA regnes krypto-airdrop som inntekt som en del av ens føderale selvangivelse 11. Gassavgifter forbundet med deltakelse kan også være dyre 12. Brukere bør være forsiktig med potensielle risikoer og gjøre sin due diligence før du deltar i airdrops 12.

For å være kvalifisert for airdrops, må brukere oppfylle spesifikke krav satt av prosjektet, som kan variere fra bare å registrere seg til å fullføre oppgaver eller holde en viss mengde av prosjektets kryptovaluta [16]. Aktiv bruk av prosjekter på blokkjeder som Ethereum, Solana, Fantom, Avalanche og Cosmos øker sjansene for å motta en airdrop-belønning 3. Det er imidlertid ikke sikkert at det er nok å gjøre bare én eller to transaksjoner for å kvalifisere, ettersom kvalifikasjonskriteriene har blitt strengere 5.

Brukere kan lete etter potensielle airdrops ved å:

 1. Finne bemerkelsesverdige prosjekter som ikke har et token, men som kan skape et i fremtiden 1.
 2. Utforsker dedikerte krypto-airdrop-nettsteder, sosiale mediegrupper og fora som gir verdifull informasjon om ryktede airdrops 2.
 3. Eksperimenter med tokenfrie applikasjoner på tvers av nisjer som DeFi, NFT-er og GameFi 4.
 4. Prege, kjøpe og holde NFT-er, ettersom mange NFT-samlinger kan lansere styrings-tokens i fremtiden 9 10.

En cryptocurrency-lommebok spiller en avgjørende rolle i å motta luftdroppede tokens [17]. Slik forbereder du lommeboken:

 1. Sørg for at du har en lommebok med en saldo og en tilknyttet lommebokadresse for å motta tokens [17].
 2. Ha tilgang til dine private nøkler eller frøfraser for å signere transaksjoner og bevise eierskap til lommebokadressen [17].
 3. Vurder å bli mer aktiv med prosjekter som bruker hver lommebok du bruker for å øke sjansene dine for å motta en token-utbetaling 6.

NetworkAirdrop PotentialEthereum Historisk sett det beste nettverket for de mest lukrative airdropsene over en viss avstand 7.Andre Verdien av airdrops på andre nettverk enn Ethereum blir ofte utvannet på grunn av det store volumet av brukerlommebøker som samhandler på disse nettverkene 8.CosmosMange prosjekter i Cosmos økosystem til distribusjon ATOM stakers 11 12.

 • Ikke alle airdrops er legitime, og noen kan være svindel. Investorer bør gjøre sine undersøkelser og verifisere troverdigheten til prosjektet før de deltar [18].
 • Verifiser alltid airdrops på prosjektets nettside eller offisielle sosiale medier, og engasjer deg i fellesskap som Reddit eller Telegram for tips om kommende airdrops [19].
 • Hold styr på tokenene dine, sikre lommeboken din, og vær oppmerksom på markedsendringer og nyheter knyttet til din airdroppede krypto [20].

Husk at hvert token airdrop er forskjellig i sine kvalifikasjonskriterier, noe som gir en grad av usikkerhet til ligning 13. Noen protokoller kan bruke andre distribusjonsmetoder enn airdrops for å lansere tokens 14. Det er mange risikoer forbundet med airdrops, inkludert phishing-svindel og lite til ingen verdi på handelsmarkeder [15].

Artikkelen ga en omfattende guide for å kreve airdrop-krypto, som dekket trinn-for-trinn-prosessen, kvalifikasjonskriterier og forskjellige typer airdrops. Den fremhevet viktigheten av å ha en kompatibel lommebok, oppfylle prosjektets krav og være forsiktig med potensielle risikoer forbundet med luftfall. Ved å følge retningslinjene og bruke plattformer som DappRadar, kan brukere trygt delta i airdrops og potensielt tjene gratis krypto.

Ettersom kryptovaluta-området fortsetter å utvikle seg, er airdrops fortsatt en populær markedsføringsstrategi for startups for å tiltrekke seg nye brukere og øke tokensirkulasjonen. Det er imidlertid avgjørende for enkeltpersoner å foreta grundige undersøkelser, verifisere ektheten til prosjekter og være klar over risikoene som er involvert før de deltar i en flydrop. Ved å holde seg informert og ta nødvendige forholdsregler, kan brukere navigere i verden av krypto-airdrops og få mest mulig ut av disse mulighetene.

1. Hva er trinnene for å kreve crypto airdrops?
For å gjøre krav på en krypto-airdrop, må du ha tilgang til lommebokens private nøkler eller frøsetninger. Disse er avgjørende for å signere transaksjoner og bekrefte at du eier lommebokadressen. Uten dem kan du ikke motta airdroppede tokens.

2. Hvordan skal jeg rapportere skatter på crypto airdrops?
I henhold til IRS-retningslinjene regnes airdrops som skattepliktig inntekt. Du bør beregne inntektsskatten basert på den virkelige markedsverdien av myntene eller tokens den dagen du mottar dem. Dette beløpet skal rapporteres som “annen inntekt” på skjema 1040-skjema 1.

3. Hvordan kan jeg tjene penger på crypto airdrops?
Det er to primære måter å dra økonomisk nytte av crypto airdrops:

 • Selger: Du kan selge tokens du mottar fra en airdrop på en børs eller markedsplass når de er notert.
 • Holder: Alternativt kan du holde på tokens i en periode i håp om at verdien deres vil øke på lang sikt.

4. Hva er prosessen for å kreve en airdrop på en Coinbase-lommebok?
For å kreve en airdrop i Coinbase-lommeboken din, må du koble lommeboken til en smart kontrakt og signere en transaksjon. Vær forsiktig, siden denne prosessen potensielt kan utsette lommeboken din for sikkerhetsrisikoer hvis den smarte kontrakten er ondsinnet utformet.

More From Author

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *