Hvordan kjøpe Bitcoin med Cash App


Cash App, en multifunksjonell finansapp, tilbyr ulike funksjoner, inkludert pengeoverføringer, investeringsalternativer og kjøp av kryptovaluta. Cash App fungerer som et omfattende økonomisk verktøy, og gir brukerne kapasitet til å håndtere transaksjoner, investere i aksjer og utforske digitale valutaer som Bitcoin (BTC). Appen har som mål å effektivisere økonomiske oppgaver og hjelpe brukere med å navigere i det moderne økonomiske landskapet.

Hva er Cash App?

Cash App, opprettet av Block Inc (tidligere Square Inc), er en peer-to-peer (P2P) mobil betalingstjeneste som tilbyr lagrede verditjenester som ligner innskuddskontoer. Denne innovative plattformen gir brukere tilgang til finansielle tjenester uten å pådra seg standardavgiftene som følger med tradisjonelle banker.

Som en finansiell løsning som ikke er bank, lar Cash App enkeltpersoner overføre og motta penger, betale regninger, registrere skatt og investere i aksjer, supplert med bekvemmeligheten av debetkort. Med en betydelig brukerbase på 51 millioner individer, tilbyr Cash App et alternativ til å kjøpe og selge Bitcoin på kryptobørser.

Appens utvidelse begynte i 2018, og åpnet dørene for kryptovalutatransaksjoner begrenset utelukkende til Bitcoin og sementerte sin plass som en av de fremtredende mobilbetalingsappene som er tilgjengelige i Storbritannia og USA. Fra 2023 kan Cash App-brukere enkelt overvåke Bitcoin-transaksjonene sine for å strømlinjeforme skatterapportering ved å bruke TaxBit-integrasjonen, og forenkle prosessen med å beregne skatter for BTC-beholdninger.

Kjøp Bitcoin med Cash App

Før du starter prosessen med å kjøpe Bitcoin gjennom Cash App, er flere foreløpige trinn avgjørende for å sikre en jevn opplevelse. Først installerer du Cash-appen og oppretter en konto. Koble deretter Cash App-kontoen til en sjekk- eller bankkonto. Når denne koblingen er etablert, kan Bitcoin-kjøp gjøres. Ytterligere sikkerhetsverifisering kan være nødvendig for å aktivere investeringsfunksjoner i Cash App, inkludert kjøp av Bitcoin.

Det er viktig å være klar over at Cash App bare muliggjør Bitcoin-transaksjoner, og investeringssaldoene er ikke forsikret fra Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) og Financial Services Compensation Scheme (FSCS). Imidlertid er det begrenset dekning av SIPC (Securities Investor Protection Corporation) for fiat-investeringssaldoer. Når du legger ut på reisen for å kjøpe Bitcoin på Cash App, husk disse grunnleggende forutsetningene for en problemfri transaksjonsprosess.

Trinn for å kjøpe Bitcoin på Cash App

 • Start Cash App og logg inn på kontoen din.
 • Sørg for at din Cash App-konto har tilstrekkelige midler. Du kan legge til penger på kontoen din ved å bruke ditt tilknyttede debet- eller kredittkort eller motta direkte innskudd.
 • Trykk på “Investering”-delen nederst på skjermen.
 • Se etter “Kjøp Bitcoin”-alternativet og trykk på det for å fortsette.
 • Skriv inn mengden Bitcoin du ønsker å kjøpe eller bruk glidebryteren for å velge et spesifikt beløp.
 • Skriv inn PIN-koden din og se gjennom transaksjonsdetaljene, inkludert gjeldende BTC-pris og eventuelle gebyrer.
 • Trykk på “Kjøp”-knappen for å bekrefte ditt øyeblikkelige Bitcoin-kjøp.

Auto Invest Bitcoin på Cash App

Auto Invest-funksjonen kan brukes på Cash App for å planlegge tilbakevendende Bitcoin-kjøp som samsvarer med ens preferanser. Ved å strømlinjeforme akkumuleringen av BTC over tid, eliminerer denne funksjonen behovet for manuelle transaksjoner. Denne funksjonen lar brukere tildele en del av lønnsslippen til Bitcoin konsekvent og spre Bitcoin-kjøp for å dempe prissvingninger.

Trinn for å konfigurere Auto Invest on Cash-appen:

 • Gå til «Bitcoin Investing»-skjermen og trykk på «Kjøp».
 • Klikk på rullegardinmenyen merket “Endre ordretype.”
 • Velg en frekvens – daglig, ukentlig eller annenhver uke – og trykk på “Ferdig”.
 • Velg et forhåndsinnstilt beløp eller tilpass ved å trykke på “…” og angi ønsket beløp.
 • Trykk “Neste”, og husk at det er et minimum på $10 for Auto Invest-kjøp.
 • Bekreft valget for å sette opp automatiske investeringer.

Kontantappavgifter for kjøp av Bitcoin

Cash App kan pålegge gebyrer for Bitcoin-transaksjoner avhengig av transaksjonsstørrelsen, og gjeldende mellommarkedspris på Bitcoin vil gjelde for kjøpet. Appen inkluderer også en spredning, som resulterer i å betale litt mer enn markedsverdien for Bitcoin eller selge litt under markedsverdi.

Marginen kan variere når du kjøper Bitcoin med Cash App sammenlignet med å selge den. Margin og priser kan også variere fra det som annonseres på andre markedsplasser.

Under transaksjoner med Bitcoin vil Cash App pålegge to typer gebyrer: En av dem er servicegebyret, og den andre er en ekstra avgift basert på prisvolatiliteten på tvers av børser i USA. Gebyrene vil vises på bekreftelsen av handelen før transaksjonen fullføres. På denne måten, hvis det er uenighet med den endelige prisen, er muligheten til å ikke fortsette tilgjengelig.

Hvem kan kjøpe Bitcoin med Cash App?

For å kjøpe Bitcoin på Cash App, må brukere oppfylle spesifikke krav. For å bruke applikasjonen må en person være minst 18 år gammel og over moden alder i bostedsstaten. I tillegg må de være enkeltpersoner, ikke bedrifter eller andre enheter, og bruke tjenesten kun til personlig bruk. Cash App er tilgjengelig i Storbritannia og USA, og alle 50 amerikanske stater kan få tilgang til plattformen for å kjøpe Bitcoin.

Imidlertid er fullstendig anonymitet kanskje ikke alltid oppnåelig. Visse offentlig utstedte eller digitale valutaoverføringer kan be brukere om å oppgi personlig informasjon, for eksempel navn, telefonnummer, adresse, skattebetalers identifikasjonsnummer, fødselsdato, e-post, offentlig identifikasjonsnummer og bankkontodetaljer. I tillegg kan brukere også bli bedt om å avsløre sin pengekilde og ansettelsesinformasjon.

Få Bitcoin med Cash-appen via Bitcoin Boost

En annen måte å få Bitcoin på Cash App er å tjene den. Bitcoin Boost-funksjonen lar deg akkumulere Bitcoin med hver kontantkorttransaksjon. Når du velger en Bitcoin Boost og kjøper et kontantkort, legges den opptjente Bitcoin automatisk til din Bitcoin-saldo.

Trinn for å implementere en Cash-app Bitcoin Boost

 • Gå til “Kontantkort”-fanen på startskjermen.
 • Trykk på “Lagre med Boost”, velg en Boost og klikk deretter for å legge til Boost.

Cash App tar ingen gebyrer på Bitcoin Boost. For transaksjonsspesifikke Bitcoin-inntekter, se “Aktivitet”-fanen og trykk på den relevante kontantkorttransaksjonen.

Sikkerhet og sikkerhetstiltak som tilbys av Cash-appen

Cash App overholder PCI Data Security Standard (PCI-DSS) nivå 1, den høyeste sikkerhetsstandarden for selgere som aksepterer betalinger. Som bruker innebærer dette at dataene dine er sikret og kryptert.

Mens Cash App gir en praktisk måte å kjøpe Bitcoin på, er det viktig å prioritere sikkerhet. Vurder å implementere tofaktorautentisering (2FA) og bruke et robust og unikt passord for kontoen din for å beskytte Bitcoin-lommeboken og transaksjonene.

Ved å aktivere 2FA, kreve en PIN-kode for å overføre kontanter og aktivere varsler for kontoaktivitet, kan du øke sikkerheten til Cash App-kontoen din. Hvis kortet ditt blir mistet eller stjålet, er det mulig å deaktivere det for å forhindre uredelige belastninger. Unngå også å dele sensitiv informasjon med noen og vær forsiktig med potensielle svindel relatert til kjøp av kryptovaluta.

Ulemper ved å kjøpe Bitcoin via Cash App

Mens Cash App gir en alternativ plattform til å kjøpe Bitcoin, er det noen ulemper å vurdere. For det første, hvis du er en investor som er interessert i å diversifisere kryptoporteføljen din utover Bitcoin, kommer Cash App til kort, siden den bare tilbyr muligheten til å kjøpe Bitcoin og ikke støtter andre kryptovalutaer. I motsetning til tradisjonelle meglere, er Cash App’s investeringsalternativer begrenset, noe som begrenser din evne til å utforske ulike digitale eiendeler.

Dessuten er det viktig å merke seg at, i motsetning til tradisjonelle banker, er ikke Cash App’s Bitcoin og investeringssaldo forsikret av FDIC eller FSCS. Dette betyr at midlene dine i appen ikke er beskyttet på samme måte som de ville vært på en bankkonto. Investeringssaldoer kan imidlertid dekkes av SIPC i noen tilfeller. I USA tilbyr Cash Card også kontofordeler fra FDIC-dekning, og sikrer sikkerhet for opptil $250 000 av Cash App-kontosaldoen din.

Derfor kan det å utforske dedikerte kryptobørser være mer egnet for investorer som søker et mer omfattende utvalg av investeringsalternativer og sikkerheten til FDIC-forsikring.