Ethereum (ETH) prisprediksjon for 2024, 2025 og 2030 – Forbes Advisor INDIA

I verden av virtuelle eller digitale eiendeler snakker folk ofte mest om den trendende og mest populære kryptovalutaen Bitcoin, men holder også et øye med Ethereum som regnes som verdens nest største kryptovaluta. Det er ingen tvil om at ETH er overskygget av verdens største kryptovaluta BTC, men den har sikkert mye å tilby.

Krypto-entusiaster ser generelt på ETH som mye mer enn bare et digitalt token og tror det har en enorm egenverdi som tilbyr unike inntjeningsmuligheter for sine investorer. Investorer hadde forventet at ETH skulle nå nye høyder etter Dencun-oppgraderingen, men kryptovalutaen fortsetter sin nedadgående trend. Per 6. mai 2024 er den nåværende verdien av Ethereum $3 207, en nedgang på 34,56 % fra rekordhøye og 0,70 % høye de siste syv dagene.

La oss grave dypt i denne guiden for å se hva fremtiden til Ethereum bringer og om den vil fortsette å ta fart i de kommende årene.

Hva er Ethereum?

Verdens største altcoin og den nest største kryptovalutaen, Ethereum, har betydning utover å bare være et kryptotoken. Det er allment anerkjent utenfor kryptosamfunnet for sine avanserte funksjoner og innovative blokkjedeløsninger.

ETH opererer som en åpen kildekode blokkjede med smart kontraktsfunksjonalitet, primært brukt innen desentralisert finans (DeFi). Ethereum fungerer mer som et nettverk som kontinuerlig oppdateres og vedlikeholdes av validatorer som mottar ETH som kompensasjon for deres bidrag og innsats.

Mange eksperter ser for seg at ETH vil nå en verdi på $40 000 innen 2030. Selv om dette kan virke ambisiøst, er det ikke helt usannsynlig. Flere overbevisende faktorer, som dens omfattende markedsstrategi, unike modell, skalerbarhetsløsninger og lederskap i ulike desentraliserte applikasjoner, har posisjonert ETH i forkant av kryptovalutalandskapet.

Oversikt over Ethereum

Viktige brukstilfeller av Ethereum

Ethereum har spilt en viktig rolle i å utvide blokkjedeteknologien, tilby blokkjedeprosjekter, raskere transaksjoner, økt effektivitet og desentraliserte applikasjoner til bransjer over hele verden. La oss ta en titt på de viktigste brukssakene av ETH som er omfattende og utvides i et veldig raskt tempo:

  1. Desentralisert finans (De-Fi)
  2. Desentraliserte autonome organisasjoner (DAO)
  3. Smarte kontrakter
  4. Ikke-fungible tokens (NFT-er)
  5. Desentraliserte apper eller Dapps.

Kort sagt, det er mange sektorer der Ethereum skaper verdier og tilbyr nytte. Bransjer fra underholdning til eiendom og til og med helsesektoren lager apper og verktøy basert på blokkjedeløsningene levert av ETH.

For å forstå hvor Ethereum vil gå videre og for å få en bedre forståelse av prognosen, må du først forstå den unike modellen, som er ulik andre kryptovalutaer.

Forstå funksjonen til Ethereum

Nettverket startet sin drift ved å bruke en konsensusmekanisme som opprinnelig involverte bevis-på-arbeid, men i 2022 byttet det til bevis-på-innsats. PoS-konsensusmekanismen anses å være ekstra sikker som har en tendens til å bruke mindre energi og er mye mer effektiv for implementering av skaleringsløsninger sammenlignet med forrige modell.

Validatorene har lov til å satse kapital i form av Ethereum i dagens modell og slutte seg til nettverket hvor denne eierandelen ETH fungerer som sikkerhet. Når den er aktivert, mottar validatorer nye blokker fra sine jevnaldrende på ETH-nettverket, så er de ansvarlige for å sende det ut til andre noder på nettverket.

Videre stemmer validatornoder om gyldigheten av en ny blokk med transaksjoner, og dermed sikrer den kollektivt at nye blokker er autentiske og i kraft før de legges permanent til hovedblokkjeden. Deretter, ut av disse nodene, velges én node som “blokkforslagsstiller” for gjeldende tidsluke, som er svært ansvarlig for å bygge den nye blokken med transaksjoner.

En PoS er mye bedre enn PoW, siden den ikke bruker tung beregningskraft for å løse en gåte. Men i PoS-systemet validerer noden de nye transaksjonene selv og satser verdien som sikkerhet. Disse nodene kjører deretter kompetent for å unngå å miste den sikkerheten.

Med “Ethereum-sammenslåingen” nå fullført etter år med hardt arbeid, er Ethereums overgang til PoS endelig aktiv. Nå med denne avgjørende endringen begynte Ethereum-nettverket i stedet for å bruke “gruvearbeidere” å bruke “validatorer” for å godkjenne, opprette og legge til blokker til blokkjeden.

Hvor kan Ethereum nå neste gang?

Ethereum har en lys fremtid siden det ikke bare er en transaksjonsvaluta, men til slutt er det på vei til å etablere seg som en “verdibutikk” for de enhetene som ønsker å optimalisere formuen sin. ETH fungerer veldig bra med DApps, NFT-er, smarte kontrakter og DeFi, og listen vokser hvert år.

Så lenge nettverket fortsetter å bli sterkere og ETH-teamet fortsetter å utvikle innovative funksjoner, vil investorene sannsynligvis fortsette å vokse i årene som kommer. La oss sjekke ut de langsiktige prisspådommene til Ethereum.

Ethereum-prediksjon for 2024, 2025 og 2030

Per 6. mai 2024 handles Ethereum til 3202 dollar, med en markedsverdi på 384,09 milliarder dollar. Valutaen har vist betydelig vekst etter Shapella-oppgraderingen i april 2023 og har opplevd en betydelig økning fra $2.100 til $4.000. Dencun-oppgraderingen har imidlertid ikke nevneverdig påvirket kryptovalutaens verdi. ETH er ned med 3,92 % fra den siste måneden.

Den pågående interessen for Spot Bitcoin ETFer har ansporet forventninger til at Ethereum ETFer også kan få en godkjenning. Etter Dencun-oppgraderingen som ble lansert 13. mars 2024, har det totale tilbudet gått ned og oppgraderingen styrket ikke økningen som markedet hadde forventet. ETH har økt 0,80 % de siste syv dagene og 1,78 % de siste 24 timene.

Les mer om Dencun-oppgraderingen: Hvorfor øker Ethereum i dag?

I følge Cryptonewz vil ETH ved utgangen av inneværende år 2024 berøre $5000. Innen år 2025 forventes Ethereum å nå det maksimale nivået på $6,500 med et minimum på $4,500 og et gjennomsnitt på $5,500. Og innen år 2030 er det forventet at det kan gå opp til maksimalt 20 500 dollar.

Det inneværende året vil være vitne til Dencun-oppgraderingen, som forventes å øke verdien av ETH positivt. Bitcoin Halving kan også være et bidragende element til veksten av ETH-handelsverdien. Hvis ETH fortsetter å vokse, har den potensialet til å overvinne all-time high.

I følge en blogg av en ledende kryptovalutabørs CoinDCX, er det forventet at 2024 kan legge et solid grunnlag for ETHs oppadgående bevegelse. Oppgangen kan forsterkes, og potensielt presse prisene til å overgå de avgjørende $10 000 og sette en ny all-time high. Men bearish aktivitet kan øke ettersom disse nivåene brytes, noe som fører til en beskjeden tilbaketrekking. Ved utgangen av året vil tilbaketrekkingen være vitne til en nedadgående trend, og til slutt vil året lukke i størrelsesorden $5 000.

I begynnelsen av år 2030 kunne ETH-prisen gjenvinne sin posisjon på $10 000 og sannsynligvis over nivået, og etablere en robust oppadgående trend. ETH kan til og med omgå denne rekorden på rundt $12 000 nivåer og sette en ny rekord. Men igjen etter å ha nådd denne toppen, kan det oppstå en avgjørende tilbaketrekning. Året for ETH vil gjenspeile det dynamiske samspillet mellom omfattende bullish bølger, markedskrefter og bearish justeringer. Ved slutten av året kan det variere mellom $9.000 og $9.500.

Vil Ethereum noen gang overgå Bitcoin?

Gitt den svært flyktige karakteren til kryptomarkedet, finnes det ulike muligheter innen kryptovalutaer, inkludert potensialet for Ethereum til å overgå Bitcoin. Som vi så i 2021, overgikk ETH BTC, og fikk nesten 400 % sammenlignet med Bitcoins 66 %.

Eksperter erkjenner at på grunn av flere brukstilfeller og dens unike blokkjede, har Ethereum en stabil fremtid, og det er en sjanse for at det kan yte eksepsjonelt bra sammenlignet med Bitcoin. Det anses imidlertid som svært usannsynlig for Ethereum å overgå prisen på Bitcoin. Ikke desto mindre har ETH potensial til å nå en sammenlignbar markedsverdi med BTC, spesielt på grunn av dets ubegrensede tilbud, i motsetning til Bitcoin.

Bunnlinjen

Flere kryptoeksperter har analysert ytelsen til Ethereum siden oppstarten, og med kjennskap til dens evner tror de sterkt at ETH er kommet for å bli på grunn av dets solide grunnleggende og potensiale.

Den kontinuerlige veksten av Ethereum og dets konstante oppgraderinger har fått mange til å spå at dette året 2024 og kommende år vil være bra for token, da økende tillit til teknologien og blokkjedeløsningene helt sikkert vil la ETH komme til månen og investorer som holder ETH lenge. ikke bli ødelagt.

Flere ressurser i kryptovaluta

Utforsk våre beste kryptovalutavalg

Lær mer om kryptovaluta

Myntprediksjon

Artikler om prisanalyse

Kjøpeveiledninger for krypto

More From Author

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *