4 nye Altcoins å kjøpe før Bitcoin halveres


Den forestående Bitcoin-halveringen 21. april 2024 er en svært etterlengtet begivenhet, der blokkbelønningen for utvinning av Bitcoin er halvert og historisk sett har utløst betydelige prisbevegelser.

Mens Bitcoin selv sannsynligvis vil oppleve et okseløp, er virkningen på altcoins mindre forutsigbar. For kunnskapsrike investorer gir imidlertid halveringen en unik mulighet til å utnytte potensielle økninger i spesifikke altcoin-prosjekter.

1. 99Bitcoins: Demokratisering av kryptokunnskap gjennom “Lær å tjene”

Et prosjekt som vil dra nytte av den halverende buzzen er 99Bitcoins ($99BTC). Grunnlagt i 2013, 99Bitcoins har en lang og respektert merittliste som en ledende kryptomedieplattform. Nylig kjøpt opp av nytt eierskap, har selskapet lansert sitt opprinnelige token, $99BTC, som for tiden gjennomgår et svært vellykket forhåndssalg.

Med over 2,8 millioner e-postabonnenter, 700 000 YouTube-abonnenter og et ledende nyhetsnettsted, har 99Bitcoins etablert seg som en pålitelig kilde til kryptovalutainformasjon for millioner rundt om i verden.

Denne lojale brukerbasen posisjonerer 99Bitcoins sterkt når den begir seg ut i blokkjedeteknologi med sitt opprinnelige token, $99BTC.

99Bitcoins har som mål å revolusjonere kryptoutdanning med sin innovative ‘Lær-å-tjen’-plattform. Brukere kan delta i interaktive moduler, spørrekonkurranser og pedagogiske opplæringsprogrammer for å skaffe $99BTC-tokens.

Denne modellen oppmuntrer brukere til å utvide kryptokunnskapen sin samtidig som de blir belønnet. Denne tilnærmingen passer til alle erfaringsnivåer, noe som gjør 99Bitcoins til et overbevisende forslag for både nye og erfarne krypto-entusiaster.

Å holde $99BTC låser opp fordeler utover utdanning. Disse inkluderer:

Lukrative innsatsbelønninger: Tjen passiv inntekt ved å satse dine $99BTC-tokens (opprinnelig på Ethereum).

Eksklusive opplæringskurs: Få tilgang til opplæringsmoduler for å forbedre dine kryptokunnskaper og handelsferdigheter.

Trading webinarer og signaler: Lær av handelseksperter gjennom live webinarer og bruk ekspertgenererte handelssignaler for å ta informerte investeringsbeslutninger.

VIP-fellesskapsgrupper: Koble til et nettverk av kryptoentusiaster og del kunnskap i eksklusive nettsamfunn.

Sikre $99BTC til det laveste prispunktet

99Bitcoins-forhåndssalget tilbyr en tidsbegrenset mulighet til å kjøpe $99BTC til det laveste prispunktet. Med prosjektets sterke grunnlag, etablerte brukerbase og overbevisende “Learn-to-Earn”-modell, posisjonerer 99Bitcoins seg for å kapitalisere på den økte interessen for kryptoutdanning som sannsynligvis vil øke etter halvering.

Investorer som søker en altcoin med en klar nytte og sterk pedagogisk støtte bør sterkt vurdere å delta i 99 Bitcoins forhåndssalg.

2. Bitcoin Minetrix: Demokratisering av Bitcoin-gruvedrift med innsats-til-gruve

Et annet prosjekt som vekker stor oppmerksomhet er Bitcoin Minetrix ($BTCMTX). Denne innovative skygruveplattformen takler en langvarig barriere for inngang – de høye kostnadene og de tekniske kompleksitetene forbundet med tradisjonell Bitcoin-gruvedrift.

Ved å bruke en brukervennlig Stake-to-Mine-mekanisme bygget på Ethereum-blokkjeden, lar Bitcoin Minetrix alle delta i Bitcoin cloud mining ved å holde $BTCMTX-tokens. Dette eliminerer behovet for dyrt gruveutstyr og kompleks programvareoppsett, noe som gjør Bitcoin-gruvedrift tilgjengelig for et bredere publikum.

Bitcoin Minetrix tilbyr et overbevisende verdiforslag for investorer. Prosjektet kan skilte med årlig avkastning på opptil 87 % gjennom innsats, noe som gir en sjanse til å generere passive Bitcoin-inntekter. Denne passive inntektsstrømmen kan bli spesielt attraktiv i miljøet etter halvering, der den reduserte tilgangen på nye Bitcoins sannsynligvis vil drive opp prisen.

Videre har prosjektet mottatt påtegninger fra anerkjente kryptofigurer som Jacob Bury og Austin Hiltonog legger troverdighet til sin visjon.

Bitcoin Minetrix presenterer et detaljert veikart for fremtiden, med fokus på samfunnsengasjement, strategisk token-allokering og kontinuerlig plattformutvikling. Den fire-fasede utviklingsplanen skisserer en klar vei mot utbredt bruk, og kulminerer i aggressive markedsføringskampanjer for å tiltrekke seg en bredere investorbase.

Sammenlignet med tradisjonelle Bitcoin-investeringsmetoder, tilbyr BTCMTX et unikt og potensielt lukrativt alternativ. Her er en oversikt over de viktigste fordelene:

Enkel deltakelse: Ikke behov for dyre gruverigger eller teknisk ekspertise. Bare kjøp og sats $BTCMTX-tokens.

Passivt inntektspotensial: Tjen opptil 87 % APY gjennom innsats, generer Bitcoin-inntekter uten å aktivt utvinne.

Potensial for verdistigning på tokenpris: Økt etterspørsel etter BTC etter halvering kan føre til en økning i prisen på BTCMTX også.

Tatt i betraktning at småskala-investorer har vært blottet for gruvebelønninger i over et tiår, er $BTCMTX vitne til sterk tidlig etterspørsel. Bitcoin Minetrix-forhåndssalget har allerede samlet inn nesten 13 millioner dollar i finansiering, noe som viser betydelig investorinteresse for denne alternative gruvetilnærmingen.

Den nye kryptovalutaen skal også lanseres på et perfekt tidspunkt. Forhåndssalget har ytterligere tre stadier igjen, noe som betyr at Bitcoin Minetrix sannsynligvis vil lande på kryptobørser like etter halveringen. Etterspørselen etter BTC-relaterte beta-tokens vil sannsynligvis være ekstremt høy på det tidspunktet, og potensielt drive prisen på $BTCMTX enda lenger.

3. Slothana: En søvnig nybegynner med en våken fremtid?

Slothana ($SLOTH) brast inn på Solana meme-myntscenen i april 2024, og trosset sin sløve navnebror med en energisk debut. På bare to uker overgikk Slothana sitt forhåndssalgsmål med hele 10 millioner dollar, og oversteg forhåndssalgstallene til andre ledende Solana-meme-mynter.

Kryptoanalytikere liker Jacob Bury og ClayBro har støttet Slothana, og noen antyder en potensiell 100x økning i verdi etter forhåndssalget. Denne bullish følelsen stammer mest sannsynlig fra suksessen til Slothanas forgjengere – Book of Meme (BOME) og Slerf.

BOME ble den raskeste meme-mynten som nådde et markedsverdi på 1 milliard dollar, mens Slerf overgikk Ethereum i kjedehandelsvolum kort tid etter lansering. Disse raske oppstigningene maler et bilde av hva Slothana potensielt kan oppnå, og transformerer den trege begynnelsen til en potensiell rikdomsgenerator.

Ved å legge til et nytt lag med intriger til Slothana-fortellingen er rykter om en mulig forbindelse til teamet bak Smog, en svært vellykket Solana meme-mynt som ga en 100x avkastning på investeringen (ROI) til tidlige investorer.

Slothanas veikart skisserer et ambisiøst mål om å nå en markedsverdi på 420 millioner dollar. For å oppnå dette bygger prosjektet på flere nøkkelfunksjoner:

Begrenset forhåndssalgsvindu: I motsetning til meme-mynter med utvidede eller ubestemte forhåndssalgsperioder, skaper Slothanas faste tidsramme en følelse av at det haster, og potensielt øker prisen.

Fast tokenpris: Deltakere i forhåndssalg skaffer seg $SLOTH-tokens til en forhåndsbestemt pris, noe som gir mer stabilitet og forutsigbarhet sammenlignet med meme-mynter med svingende priser.

Mens det muntre dovendyrtemaet unektelig er en faktor, hinter Slothana om fremtidig nytte utover ren meme-status. De nøyaktige detaljene forblir innhyllet i mystikk, men dette elementet legger til et nytt lag med intriger for potensielle investorer.

Med det begrensede forhåndssalgsvinduet nærmer seg slutten, de som er interessert i å anskaffe $SLOTH bør handle raskt. Prosjektets imponerende forhåndssalgsprestasjoner, anbefaling fra analytikere og ryktetilknytning til et vellykket team tegner et overbevisende bilde.

5. Dogeverse: Multi-Chain Meme Coin med universell appell?

Dogeverse ($DOGEVERSE) søker å forstyrre meme-myntplassen ved å tilby tilgjengeligheten på tvers av flere blokkkjeder. I motsetning til de fleste meme-mynter begrenset til en enkelt blokkjede som Ethereum eller Solana, har Dogeverse en flerkjedestrategi, som tar sikte på kompatibilitet med Ethereum (ETH), BNB Chain (BNB), Polygon (MATIC), Solana (SOL), Avalanche (AVAX). ) og til og med Base (BASE).

Denne ambisiøse visjonen, legemliggjort av deres maskot Cosmo the Doge som kan “hyperhoppe” mellom forskjellige kryptonettverk, skiller Dogeverse fra flokken.

Dogecoin (DOGE)-fenomenet fortsetter å ha en spesiell plass i hjertene til mange krypto-entusiaster. Dogeverse forsøker å utnytte denne varige populariteten ved å tilby en meme-mynt med bredere nytte.

Ved å eksistere på flere blokkjeder, henvender Dogeverse seg til brukere med varierende preferanser for transaksjonsgebyrer, nettverkshastigheter og generell funksjonalitet. Denne flerkjedetilnærmingen kan potensielt tiltrekke seg en bredere brukerbase sammenlignet med enkeltkjedede mememynter.

Utover sin flerkjedefunksjonalitet, har Dogeverse fått oppmerksomhet for sin staking-protokoll. $DOGEVERSE-tokenholdere kan tjene passive belønninger ved å satse sine tokens, og tilbyr et ekstra insentiv for investorer.

KJØP $DOGEVERSE TIL LAVT FORHANDSLAGSPRIS

Mens det letthjertede Doge-temaet utvilsomt spiller en rolle, hinter Dogeverse om fremtidige utviklingsplaner som strekker seg utover ren meme-status. Det er knappe detaljer, men rykter antyder at prosjektet kan utforske områder som ikke-fungible tokens (NFT) og desentralisert finans (DeFi). Disse potensielle fremtidige verktøyene kan legge til et nytt lag av intriger for investorer som søker en meme-mynt med langsiktig potensial.

Dogeverse er fortsatt et ungt prosjekt med et ambisiøst veikart. Multikjedefunksjonaliteten tilbyr et unikt salgsforslag, og innsatsbelønningene gir et insentiv for å holde $DOGEVERSE tokens.

Et mangfoldig landskap før halvering

Den kommende Bitcoin-halveringen gir en unik mulighet for investorer til å utforske en rekke altcoin-prosjekter. Disse inkluderer nye stakemekanismer med Bitcoin Minetrixhøyrisiko- og høybelønningspotensialet til Slothana og den pedagogiske tilnærmingen til 99 Bitcoins. Endelig, Dogeverseen meme-mynt med en vri med flere kjeder.

Ved å undersøke hvert prosjekt nøye og forstå dets underliggende verdiforslag, kan investorer lage en diversifisert portefølje posisjonert for å trives i det dynamiske miljøet etter halvering.

Tiden for å handle er nå. Med Bitcoin-halveringen rett rundt hjørnet, har disse altcoins potensial til å oppleve betydelige prisøkninger.

More From Author

You May Also Like

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *